032code wint First Lego League regiofinale in Naarden

Zaterdag 8-12 was het dan zover: de regiofinale van de First Lego League in Naarden.  Het team 032code (bestaande uit Divya, Dorien, Israh, Jochem, Kirsten, Luuk en Midas) heeft de afgelopen twee maanden behoorlijk hard gewerkt aan de voorbereidingen op dit toernooi.
Terwijl aan de ene kant een multifunctionele, autonome robot gebouwd en geprogrammeerd moest worden, werd het team ook uitgedaagd om een oplossing te bedenken voor problemen die astronauten ondervinden tijdens hun verblijf in het ISS ruimtestation.

Vol vertrouwen begon het team in de ochtend aan de wedstrijd. De robotmissies verliepen opmerkelijk goed, de presentatie ging fantastisch en ook de jurering voor de robotdesign verliep eigenlijk heel goed. De sfeer zat er goed in en ook de toeschouwers genoten van het spektakel.

Tijdens de prijsuitreiking bleek uiteindelijk dat we niet alleen de robotprestatieprijs in de wacht hadden gesleept, maar ook de hoofdprijs en daarmee dus ook een ticket voor de Beneluxfinale in Eindhoven! Superblij natuurlijk!

Eindelijk weekend nu .. gelukkig wel een lange, aangezien het team op maandag en dinsdag vrij heeft vanwege de rapportvergaderingen… Fijn hoor, die rapportvergaderingen :)

Het avontuur gaat dus door! Stay tuned everyone :)

Phone: 020-5979300
1092 AD Amsterdam
Mauritskade 58