Luuk Noverraz

Luuk Noverraz

Aan het begin van het schooljaar was ik zeer enthousiast om in de CoderClass veel verschillende dingen te leren. Alleen ontdekte ik ook dat er een Roboticaclub was, wat mij ook leuk leek. Omdat verschillende leerlingen uit mijn klas (Abbe, Otto, Jochem, Issam, Thijs) hadden besloten om bij de Roboticaclub te gaan, had ik ook besloten om toe te treden bij de Roboticaclub.

De eerste 1-4 weken zat ik vooral te experimenteren. Maar uiteindelijk kreeg ik te horen van een wedstrijd die de “First Lego League” heette. Mijn klasgenoten en ik wilden graag meedoen, dus toen begonnen we met bouwen en programmeren, onder de naam “CoderCrackers”.

Heel even hielp ik met de basis bouwen van de Robot, waarna ik begon met code schrijven. Ik had de code voor het menu geschreven, wat Thijs vervolgens verbeterd had. Verder hielp ik met een paar andere dingen maar vooral werkte ik de presentatie met Jochem, presenteerde ik de ideeën, en maakte ik de Core Values. Uiteindelijk wonnen wij een prijs: “De robotontwerpprijs”. De wedstrijd zelf was heel leuk en wij gaan volgend jaar weer meedoen.

Behalve de wedstrijd heb ik ook veel andere leuke dingen gedaan, zo mocht ik bijvoorbeeld helpen bij de Lego Mindstorms stand, in Lego World.

Phone: 020-5979300
1092 AD Amsterdam
Mauritskade 58